søndag, juni 10

SOMMERFERIE! ... og ferdig med første klasse :(

Endelig er ferien her, den jeg har sett frem til sånn ca helt siden jul.
På lørdag (i går) var det avslutningsfest på Borgen, en trist affære... Det er kanskje litt klisjé, men det året her har gått så sykt fort! Og likevel fles det som en evighet siden jeg satt på velkomstfesten og så utover 180 elever som jeg ikke ante hvem var. Det har vært ett fantastisk år, kanskje det beste i mitt liv til nå.
Det beste må ha vært alle de nye utrolige folka jeg har blitt kjent med, jeg visste ikke at det gikk an å bli så råe, skjønne, åpne og omtenksomme som dere ;) Kommer til å savne vannpiperøyking, filmer, natterangling (døgning) og å leke sisten med vakta på Skagerrak og Borgtun.. Og ikke minst jentekvelder, Friends, hobbystunder, skråling og dansing på Utsyn! Det kommer til å bli snålt å bli 2. klasse til neste år!

Jeg vil spesielt nevne verdens beste romvenninne ever, Marita :D Jeg kunne gjerne bodd på rom med deg hele Borgen... Heldigvis ser jeg jo deg og de fleste andre igjen om ett par måneder =) Da er det værre med de som forsvinner for godt, nemlig russen, og dere som skal til USA neste år! Kommer til å savne dere sykt...

Jaja, men nå er det kanskje nok sipping, for jeg har jo kommt hjem til de jeg har savna mens jeg var i Grimstad! Nå skal jeg nyte ferien villt (og jobbe litt), så får jeg håpe at jeg ser de fleste igjen på Skjærgårds?

GOD SOMMER til alle sammen! (Og kos dere med noen skoleuker til dere som slaver på offentlige skoler :p)

5 kommentarer:

noe sa...

Kjære, tuuusen takk for et helt fantastisk år.
Du er en av de som har gjort dette året helt spesielt for meg.
Håper vi får det like bra og enda bedre til neste år :)

See Yah @ SG, Honey <3
Glaid i deg

Andrea K. Ravnå sa...

Nååååh... *takk*
De sier det bare blir bedre og bedre vettu ;)
Utrolig GLAIG i deg og :P Kos deg med Gotten og sommærn!

Solveig sa...

heisann og hoppsann kjære Andrea<3 kan tro d va trist å reisa fra borgen jah :( vertfall i visshet om at mange ikkje kom tebage neste året, mn då e d greit å vita at me holde sikkrt kontakten m de me va mest me uanz :D Vil bare takka for et heilt fantastisk år, å for at eg har fått blitt kjent m ei så fantastiske jenta som deg :D Hb me kan ble ennå bere kjent neste år. Så snakkes me sikkrt på Skjærgårds, d blir rått!!! du e ei utrolige jenta, og eg ønske deg alt vel. Kjempe gla i deg ska du veda<3<3 klem ifra Solveig!

Anonym sa...

Andrea, min vakre! Savner deg veldig, veldig mye! Savner å bo på rom med deg... Snufs! Buhuu! Hehe:P Men gleder meg masse til vi treffes igjen da;) Jiihaaa! Da blir det liv vettu;)

uendelig glad i deg, vennen!
puss, puss;)

STOR klem fra Marita:)

Anonym sa...

Så koslig å se alle kommentarene! Savner dere alle, men du Marita skal ikke du på SG? (SkjærGårds) Jeg har søkt på rom på Nyborg til neste år jeg :S Håper det blir bra... Hvor har alle dere andre søkt? Hovedbygget sikkert...
Glad i dere uansett <3
Smask & Dask ;)