søndag, juni 10

SOMMERFERIE! ... og ferdig med første klasse :(

Endelig er ferien her, den jeg har sett frem til sånn ca helt siden jul.
På lørdag (i går) var det avslutningsfest på Borgen, en trist affære... Det er kanskje litt klisjé, men det året her har gått så sykt fort! Og likevel fles det som en evighet siden jeg satt på velkomstfesten og så utover 180 elever som jeg ikke ante hvem var. Det har vært ett fantastisk år, kanskje det beste i mitt liv til nå.
Det beste må ha vært alle de nye utrolige folka jeg har blitt kjent med, jeg visste ikke at det gikk an å bli så råe, skjønne, åpne og omtenksomme som dere ;) Kommer til å savne vannpiperøyking, filmer, natterangling (døgning) og å leke sisten med vakta på Skagerrak og Borgtun.. Og ikke minst jentekvelder, Friends, hobbystunder, skråling og dansing på Utsyn! Det kommer til å bli snålt å bli 2. klasse til neste år!

Jeg vil spesielt nevne verdens beste romvenninne ever, Marita :D Jeg kunne gjerne bodd på rom med deg hele Borgen... Heldigvis ser jeg jo deg og de fleste andre igjen om ett par måneder =) Da er det værre med de som forsvinner for godt, nemlig russen, og dere som skal til USA neste år! Kommer til å savne dere sykt...

Jaja, men nå er det kanskje nok sipping, for jeg har jo kommt hjem til de jeg har savna mens jeg var i Grimstad! Nå skal jeg nyte ferien villt (og jobbe litt), så får jeg håpe at jeg ser de fleste igjen på Skjærgårds?

GOD SOMMER til alle sammen! (Og kos dere med noen skoleuker til dere som slaver på offentlige skoler :p)

6 kommentarer:

noe sa...

Kjære, tuuusen takk for et helt fantastisk år.
Du er en av de som har gjort dette året helt spesielt for meg.
Håper vi får det like bra og enda bedre til neste år :)

See Yah @ SG, Honey <3
Glaid i deg

Andrea K. Ravnå sa...

Nååååh... *takk*
De sier det bare blir bedre og bedre vettu ;)
Utrolig GLAIG i deg og :P Kos deg med Gotten og sommærn!

Solveig sa...

heisann og hoppsann kjære Andrea<3 kan tro d va trist å reisa fra borgen jah :( vertfall i visshet om at mange ikkje kom tebage neste året, mn då e d greit å vita at me holde sikkrt kontakten m de me va mest me uanz :D Vil bare takka for et heilt fantastisk år, å for at eg har fått blitt kjent m ei så fantastiske jenta som deg :D Hb me kan ble ennå bere kjent neste år. Så snakkes me sikkrt på Skjærgårds, d blir rått!!! du e ei utrolige jenta, og eg ønske deg alt vel. Kjempe gla i deg ska du veda<3<3 klem ifra Solveig!

Anonym sa...

Andrea, min vakre! Savner deg veldig, veldig mye! Savner å bo på rom med deg... Snufs! Buhuu! Hehe:P Men gleder meg masse til vi treffes igjen da;) Jiihaaa! Da blir det liv vettu;)

uendelig glad i deg, vennen!
puss, puss;)

STOR klem fra Marita:)

Anonym sa...

Så koslig å se alle kommentarene! Savner dere alle, men du Marita skal ikke du på SG? (SkjærGårds) Jeg har søkt på rom på Nyborg til neste år jeg :S Håper det blir bra... Hvor har alle dere andre søkt? Hovedbygget sikkert...
Glad i dere uansett <3
Smask & Dask ;)

Anonym sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋