onsdag, september 17

Mye kan skje på en ukes tid!

Kameaet mitt har blitt stjålet :( Altså- ikke røsket-fra-meg-på-gata-stjålet der jeg roper "stopp ham! Stopp tyven!" mens jeg løper etter ham... Men jeg klarte på vei hjem fra en jentetur til Oslo forrige helg å legge fra meg mitt ganske så nye speireflekskamera på cinderella café på brokelandsheia. Husker jeg tenkte "Oi, Andrea, hvis du legger det fra deg på den stolen er det tyyyypisk at du glemmer det! Det må jeg huske å... ikke glemme"
Oppdaga det ikke før vi var tilbake på Borgen igjen. 4. ganga jeg ringte Cinderella for å høre om de fremdeles ikke hadde funnet noe, fikk jeg vite at "jodda, vi fant et som passa den beskrivelsen perfekt! Men vi sendte det av gårde med noen folk som sa det var deres.." Og da var visst det eneste jeg kunne gjøre videre å anmelde det til politiet.
Politiet. Skummelt? Litt... Følte meg nesten småkriminell sjøl der jeg tusla inn på stasjonen (som forresten har en fantastisk idiotisk åpningstid! 09:00- 15:00???) for å plage dem med meg og mitt rotehode. De tok det pent da, så nå er alt i politiets, og Guds, hender. Men jeg er enda uten noe annet kamera en den lille nødløsnings-saken på mobilen, samt en murstein av et sølvkamera fra 2001 (4,0 Mpix, oh yeah!)

Ellers, siden sist, har det vært:
  • Hønseplukking i Reddal
  • Presentasjon av husmorekspressen (jeg har hovedansvar denne uka... kos!)
  • Misjonstivoli for Etiopia
  • Bursdag på Nyborg med Aagenæs som gjesteartist
  • Gjensyn med Øyvind etter 2,5 lange måneder ^^
  • Bonsaien har komt til live igjen etter litt intensiv rekreasjon! Sjekk den nye looken --->

Håper dere har hatt en fin start på skoleåret der ute, særlig alle som har flytta ut på folkehøyskole og lignende... Vi savner dere ;)

2 kommentarer:

Line sa...

Oi, der kom endelig ein lenge ettelengta oppdatering :D Du e meg et sorrehåve Andrea, som klare å springa ifrå ditt spinndyre speilreflekskamera, men uansett kå vimsete du kan ver, så eg e veldig gla i deg fordet om ;) Glede meg te eg og Ingrid kjeme å besøge deg te helga, for eg savne deg kjempemasse!

Kristine sa...

Huff da. Det er jammen meg ikke gøy å miste slike ting, nei!
Hadde politiet tid til slikte 2småting" (ikke frekt ment, men i forhold til andre ting de IKKE har tid til...)
Håper du får kameraet ditt tilbake!